Η συνταγή της ημέρας....

Αυγοφέτες..


Κύρια Υλικά
  • Ψωμί, 2, φρατζόλες, κομμένες σε φέτες
  • Γάλα, 3 ποτήρι/-α, καυτό
  • Αυγό, 4 τμχ.
  • Καλαμποκέλαιο, για το τηγάνισμα
  • Ζάχαρη άσπρη, 2 ποτήρι/-α, για το σιρόπι
  • Λεμόνι, 1 τμχ., χυμός για το σιρόπι
  • Κανέλα
 Εκτέλεση
Μουσκεύετε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάτε στο χτυπημένο αυγό. Τις τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές και τις σερβίρετε ζεστές πασπαλισμένες με κανέλα και περιχυμένες με σιρόπι που θα φτιάξετε βράζοντας 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό με λίγο λεμόνι για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
 
Πηγή: in.gr