Κύρια Υλικά
- Ελαιόλαδο, ¾ ποτήρι/-α
- Πορτοκάλι, 2 τμχ.
- Βανίλια, 2-3 τμχ.
- Αυγό, 5 τμχ., 5 ασπράδια - 1 κρόκος
- Φαρινάπ (αλεύρι), 1 πακέτο
- Ζάχαρη άσπρη, 1 ½ ποτήρι/-α
- Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα τοποθετούμε σε μέτρια φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για μία ώρα και κάτι. Για το πασπάλισμα χρησιμοποιούμε ζάχαρη άχνη.Πηγή : in.gr