Κύρια Υλικά
- Μανιτάρια, 1 ½ κιλ., φρέσκα
- Κρεμμύδι ξηρό, ½ κιλ., στιφάδου καθαρισμένα και ζεματισμένα
- Κάστανα, 750 γρ., βρασμένα και καθαρισμένα
- Ελαιόλαδο, ½ ποτήρι/-α
- Κρασί κόκκινο, 1 ½ φλιτζάνι/-α του καφέ
- Δάφνη, 1 φύλλο
- Ντομάτα, 2 τμχ., μέτριες, ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες και το κρασί, τη δάφνη και τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό όσο χρειάζεται. Τα αφήνουμε να βράσουνε και να μείνουν με το ζουμί τους. Τέλος ρίχνουμε τα κάστανα να πάρουν λίγες βράσεις μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Πηγή: in.gr