Κύρια Υλικά
- Λάχανο τουρσί, 3 κιλ.
- Κρεμμύδι ξηρό, 8 τμχ.
- Κοτόπουλο ολόκληρο, 1, μεγάλο
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε καλά το λάχανο και το ψιλοκόβουμε, όπως και το κρεμμύδι. Τα τσιγαρίζουμε σε νερό και λίγο λάδι σε σιγανή φωτιά 4-5 ώρες. Γεμίζουμε το κοτόπουλο με ένα μέρος από το μείγμα λάχανου και κρεμμυδιών. Βάζουμε το κοτόπουλο στο κέντρο της κατσαρόλας, γύρω γύρω το υπόλοιπο μείγμα και σιγοβράζουμε το φαγητό.
Πηγή: in.gr