Κύρια Υλικά
- Αλεύρι καλαμποκίσιο, 1 ½ κιλ.
- Χόρτα, 1 ½ κιλ., ή σπανάκι
- Τυρί άσπρο, ½ κιλ.
- Ρύζι, 1 ποτήρι/-α
- Ελαιόλαδο, 1 ποτήρι/-α
- Μαγειρική σόδα, λίγη
Εκτέλεση
Σε λίγο λάδι ζεματίζουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε τη σόδα και το λάδι (κρατώντας λίγο για το τέλος). Στρώνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε τα χόρτα, το ρύζι και το τυρί. Σκεπάζουμε με λίγο λαδωμένο αλεύρι. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
Πηγή: in.gr