Κύρια Υλικά
- Καραβίδες, 16 τμχ., μεγάλες
- Μέλι, 2 κουταλ. της σούπας
- Ελαιόλαδο, ½ φλιτζάνι/-α
- Ούζο, 1 ποτηράκι του λικέρ
- Δενδρολίβανο, 3 τμχ.
- Φρυγανιά τριμμένη, 3 κουταλ. της σούπας
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο και σοτάρετε τις καραβίδες μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-6 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τις πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και τη φρυγανιά. Ρίχνετε το μέλι και τις σβήνετε με το ούζο. Τις αφήνετε για 2-3 λεπτά μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα και είναι έτοιμες να τις σερβίρετε.
Πηγή: in.gr