Η συνταγή της ημέρας.....

Καραβίδες με σάλτσα μελιού.....


Κύρια Υλικά
  • Καραβίδες, 16 τμχ., μεγάλες
  • Μέλι, 2 κουταλ. της σούπας
  • Ελαιόλαδο, ½ φλιτζάνι/-α
  • Ούζο, 1 ποτηράκι του λικέρ
  • Δενδρολίβανο, 3 τμχ.
  • Φρυγανιά τριμμένη, 3 κουταλ. της σούπας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
 Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο και σοτάρετε τις καραβίδες μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-6 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τις πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και τη φρυγανιά. Ρίχνετε το μέλι και τις σβήνετε με το ούζο. Τις αφήνετε για 2-3 λεπτά μέχρι να καρα­μελώσει η σάλτσα και είναι έτοιμες να τις ­σερβίρετε.

Πηγή: in.gr