Κύρια Υλικά
- Θράψαλα, 200 γρ., μικρά, ψιλοκομμένα
- Μύδια, 200 γρ., με κέλυφος
- Πλιγούρι, 2 φλιτζάνι/-α
- Ελαιόλαδο
- Ντομάτα χυμός, συμπυκνωμένος
- Κρεμμύδι ξηρό, 1 τμχ., μέτρια κομμένο
- Πιπεριά Φλωρίνης, 1 τμχ.
- Πιπεριά πράσινη, ½ τμχ., καυτερή (προαιρετικά)
- Αλάτι
- Πιπέρι, διάφορα είδη, σε κόκκους
- Δάφνη, 2 τμχ.
- Νερό
Εκτέλεση
Μαραίνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα θράψαλα σε μικρά κομμάτια, τα μπαχαρικά μας, την ντομάτα μας το ανάλογο νερό και τελευταίο το πλιγούρι. Πέντε λεπτά πριν κατεβάσουμε το φαγητό, ρίχνουμε τα μύδια. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγή : in.gr
Πηγή : in.gr